HTML

Media Slag

Média-Kritika ...elsősorban a hazai elektronikus média kritikája, szubjektív kivesézése - azonban a megszokottól eltérő szemszögből.

Címkék

arculat (2) baki (3) bárdos (3) blog (1) díszlet (1) dunatv (2) élő (1) gyurcsány (2) híradó (3) média (1) mtv (1) politika (2) rtl (1) sng (1) stúdió (1) tények (3) tv2 (4) vélemény (3) virtuális (1)

Látogatók száma

tracker

Térkép

Utolsó kommentek

Linkblog

2008.03.27. 11:20 [medi@slag]

Blue-box az RTL-en

Mielőtt az a vád érné a blog elejét, hogy az RTL-be bezzeg nem rúg bele, ennek gyorsan elejét vesszük.

Aki szokta nézni a bulvárhírharsonát, pardon, az RTL Klub Híradó című műsorát, az észrevehette már, hogy milyen gyakran szoktak zizegni a hírolvasók körvonala mentén kék színű pontocskák. Ezt úgy szokás nevezni hogy rohad a blue-box. Namost ha ez a Budapest TV-n van azt mondom, istenem, szar a mixerük, szar a kék vászon, szar a világítás.

Nade az RTL Klub-nál, ahol a pénzt külön raktárakban pakolják vasvillával hegyekbe betanított munkások...? Vicces, hogy ezt nem tudják megoldani. Illetve inkább elég ciki.

1 komment

Címkék: rtl híradó baki


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaslag.blog.hu/api/trackback/id/tr31398830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2008.03.30. 11:47:20

Látom, keményen moderálva van ez a blog. Az ellentétes vélemények. Nem kellene nagybetűvel írni a "vélemények" szót, amennyiben a nem tetsző megjegyzéseket törlöd.
A viszontlátásra, pontosabban az sem.
süti beállítások módosítása