HTML

Media Slag

Média-Kritika ...elsősorban a hazai elektronikus média kritikája, szubjektív kivesézése - azonban a megszokottól eltérő szemszögből.

Címkék

arculat (2) baki (3) bárdos (3) blog (1) díszlet (1) dunatv (2) élő (1) gyurcsány (2) híradó (3) média (1) mtv (1) politika (2) rtl (1) sng (1) stúdió (1) tények (3) tv2 (4) vélemény (3) virtuális (1)

Látogatók száma

tracker

Térkép

Utolsó kommentek

Linkblog

2008.03.19. 00:12 [medi@slag]

Baki a közszolgálati Híradóban

Remélem sokan látták a magyartelevíziló "Híradó" munkacímet viselő alkotását kedden este. Dtóth "meguntambrüsszelt" Kriszta volt az előadóhölgy, és következett az élő bejelentkezés a fehérházból (mármint a magyar, nem az amcsi) ahol is a tv2-n szebb időket megélt luigi riporter várta a mszp-s frakcióüléssel kapcsolatos kérdéseket. Dtóth kérdez, riporter válaszol. Namost itt jött a poén.

A riporter válasza elhangzott egyszer, kétszer, háromszor - egymás után, viszhangozva - baromi vicces volt. Kb olyan volt, mintha valami elcseszett szilveszteri kabarét látnánk. A hangmérnök hallhatóan próbálkozott kitekerni a hibás csatornát, de nem sikerült neki. Így aztán 20 másodperc halandzsa után visszajött Dtóth, és közölte hogy sajnos hanghiba lépett fel, ezért majd később visszatérnek rá. Vissza is tértek 2 perc múlva, telefonon. Hiába, a köztelevízilónak nincs elég embere/pénze (bruhaha) hogy egy egyszerű műholdas (SNG) kapcsolatot létrehozzon.

Az MTV eme igazán vicces műsora megtekinthető emitt:

http://video.hirado.hu/videok/hirado/20080318/hirado_080318.wmv

Have Fun!

3 komment

Címkék: mtv híradó baki élő sng


A bejegyzés trackback címe:

https://mediaslag.blog.hu/api/trackback/id/tr74387047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

géza 2008.03.23. 10:16:21

nem nincs pénze/embere, hanem mindenhol emberek dolgoznak akik néha hibáznak. szerintem ez nem olyan drámai hiba, hogy olyan messzemenő következtetéseket vonjunk le belőle, mint hogy mire van pénze meg embere az mtv-nek.

Dr. Stein (törölt) 2008.03.23. 11:15:49

Mivel beüresezték a harmadik bejegyzésedet, itt mondanám el, hogy addig hagyd abba a blogolást ebben a stílusban, amíg nem késő. Csak csalódnál a reakciókban.

Üdvözlettel: Dunafan

[medi@slag] 2008.03.24. 00:20:49

Dr. Stein:

Köszi hogy aggódsz értem.
A félreértések elkerülése végett, ez egy szubjektív kritikai oldal.

A véleményekben nem fogok csalódni, mert érdekel más mit gondol.

További szép estét neked is.
süti beállítások módosítása